Personlig og intimt,
her blir du ikke bare en i mengden!

 • Gjestebok

  Her kan du lese ris og ros fra noen av våre gjester.
  Har du opplevelser fra opphold hos oss du ønsker å dele med andre så ta deg gjerne tid til å skrive et innlegg.

 • 31. juli 2018

  Skrevet av Mari Haugom

  Da har vi (nesten) landa etter et helt magisk bryllup. Takk for at dere gjorde dagen så fantastisk som bare mulig for oss! Vi koste oss fra morgen til kveld:) Alt gikk på skinner, takket være dere:) Dere har en utrolig bra service, som andre på Hadeland kan se langt etter. Dere er "on time" hele tiden. For oss som brudepar har det vært en ren fryd å planlegge og gjennomføre et bryllup hos dere. Begge slappet av absolutt hele bryllupsdagen siden alt gikk på skinner. Utrolig deilig!

 • 07. september 2016

  Skrevet av Annelise

  Tusen takk for en super dag på Mari's konfirmasjon! Maten var helt nydelig!! All servicen, både før under og etter, var helt super! Jeg anbefaler dere!

 • 02. januar 2015

  Skrevet av Ida Venåshagen

  Vi kunne ikke vært mer fornøyd med å ha bryllupet vårt hos dere! Helt fantastisk utsikt over bygda (perfekt for nyttårsaften), nydelig mat, utrolig gode vinvalg, imponerende service og proffe servitører. Vi var også veldig fornøyd med rommet vårt. Alt ble rett og slett plettfritt gjennomført. Dere gjorde dagen til en drømmedag❤️

 • 17. desember 2013

  Skrevet av Monika

  Tusen takk for fantastisk god mat på vårt julebord i år! Anbefaler dere på det sterkeste til alle mine venner :)

 • 08. april 2013

  Skrevet av Erlend

  Hei! Nok en helg med NITO Studentene over! Som vanlig upåklagelig service og flott personale. Skulle ønske jeg kunne kommet igjen med NITO Studentene, men håper jeg før til en tur som privatperson. På Gjensyn!

Hotell Hadeland

Granavollen 35

2750 Gran

Telefon: 61 33 02 25

E-post: post@hotell-hadeland.no

Følg oss på